Ολοκληρώθηκε η γενική εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση.
Η ενημέρωση από την ομάδα της Αμμοχώστου:
Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εργασιών της Έκτακτης Εκλογικής του Συνέλευσης, σήμερα 22.02.2024, κατά την οποίαν έγινε η λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου υπό του Προέδρου κ. Ευγένιου Χαμπουλλά και εκλέγηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, υπό την Προεδρία του κ. Ανδρέα Σάντη, ως εξής:
Πρόεδρος: Ανδρέας Σάντης
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Ανδρέας Ανδρέου.
Αντιπροέδροι: Σάββας Κουμή, Κωνσταντίνος Παπαλλής, Κοσμάς Κωνσταντινίδης, Σταύρος Παπαγεωργίου.
Εκτελεστικός Σύμβουλος / Γενικός Γραμματέας: Πανίκκος Ανδρέου.
Οικονομικός Σύμβουλος: Γιώργος Βούβακος.
Μέλη: Αχεριώτης Ιάκωβος, Γιαννίτσαρος Σωτήρης, Ζάκος Σταύρος, Χαϊτίδης Σάββας, Χαραλάμπους Μάκης, Παπαγιώργη Μάριος Χατζησωτήρης Άρης.
Τι γράψαμε πριν:
Σε εξέλιξη η γενική συνέλευση της Ανόρθωσης. Νέα σελίδα στην ομάδα της Αμμοχώστου αφού εταιρεία και σωματείο γίνονται ένα με την εκλογή του συνδυασμού Αντρέα Σάντη.
Ο κ. Ανδρέας Σάντης με τον δεκαπενταμελή συνδυασμό του θα είναι ο πρόεδρος στην Ανόρθωση με τα οκτώ μέλη να αποτελούν το εκτελεστικό συμβούλιο που θα ασχολείται με τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και άλλα εφτά μέλη να είναι υπεύθυνα για τη διαχείριση των υπολοίπων τμημάτων και άλλων εκδηλώσεων του Σωματείου.