"Σε εξέλιξη οι επαφές, να είναι ελεύθερος και έτοιμος"

Close
"Σε εξέλιξη οι επαφές, να είναι ελεύθερος και έτοιμος"

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος στο Super Sport FM και αναφέρθηκε για το μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Ο Ε/Τ της "Μεγάλης Κυρίας" μίλησε και για τις μεταγραφές, ποια η απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η τρίτη κίνηση, σε εξέλιξη οι επαφές. '

Αναλυτικά...

 -Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν από τους δυσκολότερους αντίπαλους στην έδρα του. Με τον καινούργιο προπονητή το ΑΠΟΕΛ ανεβαίνει και μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Τον σεβόμαστε αλλά ο μοναδικός μας στόχος είναι να φύγουμε νικητές από το ΓΣΠ.

-Ουδέποτε έχουμε πάψει να πιστεύουμε. Κάποια αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε και έφεραν κάποιες αμφιβολίες. Αυτές όμως δεν εισήλθαν εντός του "Α. Παπαδόπουλος".

-Ευκαιρία να το κάνουμε και να κερδίσουμε σ’ εκτός έδρας ντέρμπι. Θα είναι τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί αν έρθουν. Την δεδομένη στιγμή μόνο ο Τορνίκε Οκριασβίλι θα είναι εκτός. 

-Μέσα στα κριτήρια, θέλαμε ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζουν στο πλάνο του προπονητή και να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν άμεσα. Όπως οι Ρισβάνης και Μπουσουλάζιτς. Είναι επιλογές που πέτυχαν άμεσα τα κριτήρια.

-Εμάς μας ενδιαφέρουν ποδοσφαιριστές εάν είναι ελεύθεροι από τις ομάδες τους. Είχε προταθεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αλλά θα έπρεπε να μείνει ελεύθερος. Δεν έχουμε έρθει σε επαφές με ομάδα για να πάρουμε ποδοσφαιριστή. 

-Θέλουμε ποδοσφαιριστές που θα είναι άμεσα διαθέσιμοι. Κριτήριο όμως θα είναι αυτοί να είναι ελεύθεροι και να είναι έτοιμοι να μας βοηθήσουν. Βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές και όταν θα καρποφορήσουν θα έρθει η ανακοίνωση.