ΤΙΜΟΥΡ: "Αυτό που δεν καταφέραμε το 2008, μακάρι να το πετύχουμε αύριο"

Close
ΤΙΜΟΥΡ: "Αυτό που δεν καταφέραμε το 2008, μακάρι να το πετύχουμε αύριο"

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει του αυριανού "τελικού" με την Παρτίζαν, στο φινάλε των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Η ιστοσελίδα μας ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της "Κυρίας" στην Σερβία και σας μετέφερε ζωντανά την διάσκεψη...

Οι τοποθετήσεις του Τιμούρ:

"Το να είμαστε στο τελευταίο παιχνίδι στο γκρουπ και να έχουμε την ευκαιρία για να περάσουμε στην επόμενη φάση για εμάς είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία μας κέρδισε κιόλας στην έδρας μας. Αλλά από τότε αλλαξαν πολλά πράγματα και για να φτάσουμε σε αυτή την αγωνιστική και να μπορούμε να διεκδικούμε τρεις ομάδες πρόκριση, είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Ξέρουμε τι αντίπαλο αντιμετωπίζουμε αλλά πιστεύουμε και εμείς στις δικές μας δυνατότητες".

Για το αν αυτό που φοβάται είναι ο κακός εαυτός της ομάδας του: "Παίζουμε απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Ας μην παίξουμε τόσο καλά όσα άλλες φορές αλλά να πάρουμε την πρόκριση. Είναι μια καλή ευκαιρία, θα έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας. Να του δώσουμε αυτή την μεγάλη χαρά. Διεκδικούμε την πρόκριση, όταν ξεκινούσαμε κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί. Πλέον είναι 90 λεπτά και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο".

Για την παρουσία του κόσμου: "Σε όλα τα παιχνίδια εκτός μας ακολούθησε ο κόσμος. Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και μπορούσαμε αλλά ο κόσμος αγαπά την ομάδα. Να παίξουμε για τον κόσμο που μας ακολούθησε, δεν ήταν εύκολο. Θα προσπαθήσουμε με ότι δυνάμεις έχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για το πώς σκοπεύει να "χτυπήσει" την Παρτίαν στο αυριανό παιχνίδι: "Ξέρουμε και τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Άλλαξαν κάποια πράγματα από τότε. Για παράδειγμα απουσιάζουν κάποιοι ποδοσφαριστές, χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι διαφορετική η αγωνιστική παρουσία της. Είμαστε πιο διαβασμένοι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε. Το γεγονός ότι πρέπει να κερδίσουμε δεν σημαίνει ότι θα τρέχουμε μπροστά για να πετύχουμε κάποιο τέρμα".

Για το ότι και το 2008 διεκδίκησε την πρόκριση απ’ τον όμιλο, με τον ΠΑΟ: "Το 2008 ήταν διαφορετικά τα πράγματα, είχαν γίνει κάποια πράγματα τότε στην ομάδα. Τώρα δεν υπάρχουν τέτοια. Προβλήματα στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουμε αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Φαίνεται ότι δεν είναι εύκολο να διεκδικούμε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Αυτό που δεν καταφέραμε το 2008, μακάρι να το πετύχουμε αύριο".

Ζήστε μαζί μας ένα ακόμη Ευρωπαικό ματς Κυπριακής ομάδας. ΧΟΡΗΓΟΙ του αγώνα Παρτιζάν - Ανόρθωση/ Μαζί μας η Winmasters και το Alexander College.

xz