Σελίμοβιτς/"Επιτυχίες από ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα, Ανόρθωση"

Close
Σελίμοβιτς/"Επιτυχίες από ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα, Ανόρθωση"

O Βαχίντ Σελίμοβιτς μίλησε στην ιστοσελίδα lequotidien.lu. Αναφέρθηκε για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, σε γενικά θέματα, αλλά και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο...

Όταν πήγες στην Κύπρο, γρήγορα εξελίχθηκες. Για εσένα το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί ένα σοβαρό βήμα προς τα μπροστά; Και στο τέλος το Κυπριακό πρωτάθλημα έχει υψηλότερη θέση στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Ίσως βέβαια το να παίζεις απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, θα σε κάνει να βελτιωθείς ακόμα περισσότερο;

“Πολλοί υποτιμούν το πρωτάθλημα της Κύπρου. Όταν πας εκεί, γρήγορα μπαίνει μια “ταμπέλα” που δεν είναι τόσο κακή. Ο αριθμός των ομάδων που αγωνίζονται στην Ευρώπη σημειώνουν επιτυχίες όπως το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση. Το επίπεδο τους είναι πολύ υψηλό, οι ελληνικές ομάδες είχαν δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια αλλά το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό. Μου έκανε εντύπωση πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι χαμηλότερο, με έκανε να νιώσω περίεργα αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι κάνω ένα βήμα μπροστά. Η Ελλάδα έχει μεγαλύτερο σεβασμό από την Κύπρο και η αλήθεια γράφεται μέσα στο γήπεδο”.

Λοιπόν, μετά την Κύπρο, συνεχίζεις την περιοδεία σου στα νησιά της Μεσογείου; 

“Μου έστειλαν τα ίδια μηνύματα (γελάει). Έχω πει ότι μου αρέσει η ζωή στην θάλασσα. Ή να το πω πιο απλά, έχω μάνατζερ και όχι ταξιδιωτικό πράκτορα. Όμως, πραγματικά είμαι τυχερός που ενδιαφέρονται ομάδες για εμένα. Είχα μια καλή χρονιά στην Κύπρο, δεν είναι διακοπές αλλά δουλειά”.

Πόσο πλήρωσε ο ΟΦΗ για να σε πάρει; Πόσο κλοστίζει σήμερα ο Βαχίντ Σελίμοβιτς; Σύμφωνα με το transfermarkt η αξία σου είναι 650.000 ευρώ.

“Δεν είναι δική μου δουλειά να πω, σίγουρα ξέρει ο Απόλλωνας. Η μεταγραφή έγινε κάτω από καλούς όρους και τώρα είμαι εδώ. Ήδη έχω κάνει δύο προπονήσεις ενώ θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό σε φιλικό παιχνίδι στις 29 Αυγούστου και στην συνέχεια ξεκινάει το πρωτάθλημα στα μέσα Σεπτεμβρίου”.