Σενάρια από Ελλάδα... για Απόλλωνα και Ανόρθωση

Close
Σενάρια από Ελλάδα... για Απόλλωνα και Ανόρθωση

Πρόσφατα στην Ελλάδα έγραψαν ότι η Ανόρθωση έβαλε στο στόχαστρό της τον 28χρονο Βραζιλιάνο winger Τόμας Μπεντινέλι. Σήμερα γράφουν (sport-fm) ότι ενδιαφέρεται ο Απόλλωνας. Επίσης, γίνεται αναφορά για ακόμα έναν παίκτη του Απόλλων Σμύρνης, τον 27χρονο Αργεντινό μέσο Ίσρα Κολ ότι βρίσκεται στο... κάδρο του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

Το θέμα των ανανεώσεων έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό στον Απόλλωνα, με τους Βέρχουλστ, Ιωαννίδη να έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια όπως και ο Βιτλής που τραυματίστηκε σοβαρά. Υπάρχουν προτάσεις σε ορισμένους όπως οι Μπαξεβανίδης, Μπεντινέλι, με τον πρώτο να μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να παραμείνει και τον δεύτερο να μην έχει απαντήσει ακόμη και να... ψάχνεται. Έχει φτάσει στο αυτί του το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού και άλλης μία κυπριακής ομάδας ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, ενώ το ότι παρακολουθείται από ομάδες της Super League είναι γνωστό. Ο ίδιος περιμένει, δεν κλείνει την πόρτα ούτε στον Απόλλωνα ούτε στις... φήμες και στο ενδιαφέρον.

Όπως δεν κάνει ούτε ο Ίσρα Κολ, ο οποίος λόγω και των αναγκών της ομάδας φέρεται να έχει γλιτώσει την... εξέδρα! Δεν απάντησε ποτέ όταν του έγινε η πρόταση, αν και δεν φαντάζει απίθανο αν προσεγγίσει αυτή τη φορά ο ίδιος την ΠΑΕ να βρουν κοινό σημείο επαφής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και αυτός έχει ενδιαφέρον και προτάσεις από την Κύπρο (τον τσεκάρουν Ανόρθωση, Απόλλωνας Λεμεσού), αλλά και από ομάδα... έκπληξη από την χώρα μας, η οποία είναι πιθανό να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Super League.

enter " "