(ΣΧΟΛΙΟ Φύτου Κυριάκου) ''Μου αρέσει η φετινή Ανόρθωση, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά της"

(ΣΧΟΛΙΟ Φύτου Κυριάκου) ''Μου αρέσει η φετινή Ανόρθωση, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά της"

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Monday στη Digital Τv ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και νυν της Πέγειας, Φύτος Κυριάκου οποίος σχολίασε το νικηφόρο πέρασμα από το ''Στέλιος Κυριακίδης'' επί της Καρμιώτισσας. 

Για το εάν ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της Ανόρθωσης:

''Θεωρώ πως ναι, έκανε την καλύτερή της εμφάνιση. Φέτος η Ανόρθωση δείχνει να έχει ένα πλάνο και μια οργάνωση. Αν και δεν έχει τα μεγάλα ονόματα παίζει με την μπάλα κάτω και ορθόδοξα. Θεωρώ πως πάει καλά''.

Για το εάν έχει ξεχωρίσει κάποιο ποδοσφαιριστή: 

''Μου αρέσει που παίζουν με κάτω την μπάλα, κάνουν συνδυασμούς. Στο τελευταίο τρίτο ο Γκερέρο είναι πολύ καλός και μου αρέσει. Είναι ο καλύτερος παίχτης με τελική πάσα και τελειώματα βοηθά όλη την ομάδα''.

Για το ποιο είναι το στοιχείο που ξεχώρισε στην φετινή ομάδα: 

''Μου αρέσει που βγαίνουν ψηλά οι μπακ της ομάδας. Ο Γουαγκέ είναι καλός παίχτης και με τον Φερέιρα συνεργάζονται πολύ καλά. Ο Τεχέρα στο κέντρο μπορεί να οργανώσει πολύ καλά το παιχνίδι''. 

Για τη διαφορά της Ανόρθωσης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: 

''Αυτή είναι διαφορά της Ανόρθωσης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η ένταση και ο ρυθμός που δίνει στο παιχνίδι. Φαίνεται ότι είναι πολύ οργανωμένοι, ο προπονητής είναι τακτικά σωστός και ο καθένας έχει το ρόλο του''.

Για το αν είναι ικανή η ομάδα να συνεχίσει έτσι και να πετύχει τη διάκριση: 

''Δεν την είδαμε μέχρι στιγμής την ομάδα σε ντέρμπι αλλά τα μέχρι στιγμής δείγματα είναι θετικά''. 

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια ο Όμιλος Πηλακούτα

enter " "

Παναγιώτης Χριστοφή