Ο κόσμος της Ανόρθωσης περιμένει τα νεότερα στο θέμα προπονητή, μετά τα όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, και ουσιαστικά αναμένει την ανακοίνωση για το διαζύγιο/αποχώρηση του Τιμούρ Κετσπάγια.
Το www.kerkida.net έχει μία νεότερη σημαντική εξέλιξη η οποία πάει... κόντρα σε όλα τα οποία πιθανολογούνται τις τελευταίες μέρες.
Η ιστοσελίδα μας από αξιόπιστη πηγή ενημερώθηκε ότι ο Διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλαΐδης έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες τα τελευταία 24ώρα να μεταπείσει τον Τιμούρ Κετσπάγια να παραμείνει στην ομάδα. Ο Γεωργιανός κόουτς φέρεται να έδειξε διάθεση να το συζητήσει, κάτι το οποίο δείχνει πως υπάρχει έδαφος να το σκεφτεί καλύτερα.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν νεότερα. Πλέον παίζει καλά η... ανατροπή.
Κλειδί για το πως θα διαμορφωθεί το σκηνικό, είναι να αποδεχθεί ο Τιμούρ, τις εισηγήσεις που έγιναν εδώ και μερικές εβδομάδες από τον Νεόφυτο Λάρκου. Η πλευρά της Ανόρθωσης και ειδικά ο Χρίστος Πουλλαΐδης επιθυμούν έντονα την παραμονή του προπονητή.
Το kerkida.net για ότι νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσει.