Όπως σε κάθε αγωνιστική έτσι και στην 4η της Β΄Φάσης, το “Super Monday” της Digital TV, παρουσίασε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα γήπεδά μας, όπως τις ξεχώρισαν οι συντελεστές της εκπομπής. Δείτε τις πιο κάτω:
- Όμορφή εικόνα από το "Δασάκι" (Εθνικός-Ολυμπιακός) με τη νεαρή φίλαθλο να έχει στην αγκαλιά της το σκυλάκι της! Ο τετράποδος φίλος πέρασε ένα όμορφο απόγευμα βλέποντας ποδόσφαιρο!

- Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να έχει πολλούς φιλάθλους στο Τσίρειο στα Λεμεσιανά ντέρμπι! Όμως είναι σπάνιο να είναι οπαδοί του Άρη! Δείτε το εκπληκτικό σκηνικό στα εκδοτήρια πριν το ματς με τον Απόλλωνα. Δεν ξανάγινε τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια! Ο Άρης γιγαντώνεται αγωνιστικά και… οπαδικά!
- Οι παίκτες του Άρη και της Ανόρθωσης αφιέρωσαν τα γκολ της ομάδας τους στους συμπαίκτες τους που είναι τραυματίες! Οι του Άρη στον Μάριους Στεπίνσκι και αυτοί της Ανόρθωσης στον Μάριο Αντωνιάδη πανηγυρίζοντας με τη φανέλα τους! Οι… Μάριοι είχαν την τιμητική τους!

- Κεφάλαιο για την Ανόρθωση ο Αρτυματάς! Ο αρχηγός της ομάδας έφτασε τις 100 εμφανίσεις! Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με ποιότητα αλλά και ήθος! Έχει αγαπηθεί και από τον κόσμο της "Κυρίας". Τιμήθηκε στο ματς με το ΑΠΟΕΛ ποζάροντας με τη φανέλα “100” , την ομάδα και τον κόσμο σε μια υπέροχή φωτογραφία!

- Οι Απόλλων Ladies είναι κι αυτές καμάρι των γαλάζιων της Λεμεσού! Στο ματς του Απόλλωνα με τον Άρη τιμήθηκαν για το τρεμπλ και το γιόρτασαν με τον κόσμο!

- Σε όλα τα γήπεδα μας οι παίκτες μπήκαν πριν το ματς κρατώντας πανό για την Παγκόσμια μέρα ενημέρωσης για τον αυτισμό! Το ποδόσφαιρο στο πλευρό των συνανθρώπων μας! Η πιο κάτω φωτογραφία από το ΓΣΠ με τον Γιαν Λέζιακς της Ομόνοιας και τον Μάρκο Χαραλάμπους της ΠΑΕΕΚ.

Δείτε την εκπομπή (4/4)
