Σωματείο Ανόρθωσης: "Αίσχος και ντροπή!"

Σωματείο Ανόρθωσης: "Αίσχος και ντροπή!"

"Μπορείτε και πιο χαμηλά κύριοι, υπάρχει ακόμα πάτος για να φτάσετε" αναφέρει χαρακτηριστικά το Σωματείο της Ανόρθωσης σχετικά με διαφημιστικό ποστ εταιρείας παιχνιδιών η οποία έβαλε έκπτωση 48% στα παιχνίδια για τους πρόσφυγες.

"48 χρόνια από την αποφράδα μέρα της βάρβαρης Τουρκικής εισβολής , και 48 χρόνια από την μέρα που γίναμε πρόσφυγες. 48 χρόνια που η συγκεκριμένη μέρα έχει χαραχτεί στην μνήμη όλων των Ελληνοκυπρίων, αλλά ειδικότερα των προσφύγων, σαν η πιο μαύρη και πικρή μέρα. Μια μέρα μνήμης πόνου και σεβασμού.

Και όμως, αν είναι δυνατόν, νεαροί επιχειρηματίες βγάζουν ανακοινώσεις ότι προσφέρουν έκπτωση 48% σε πρόσφυγες με την υπόδειξη προσφυγικής ταυτότητας. Μπορείτε και πιο χαμηλά κύριοι, υπάρχει ακόμα πάτος για να φτάσετε.

Για 48 χρόνια ο πρόσφυγας δεν παρακάλεσε κανένα, δεν φίλησε κατουρημένες ποδιές και ούτε μοιρολάτρησε. Ο πρόσφυγας έβαλε κάτω το κεφάλι, σκούπισε τα μάτια και δούλεψε, δούλεψε σκληρά, για ώρες, για μέρες, για μήνες, για χρόνια και κατάφερε να ξαναδημιουργηθεί και να μεγαλουργήσει.

Πριν ξαναεπιχειρήσετε για δικά σας οικονομικά συμφέροντα να κοροϊδέψετε τον προσφυγικό κόσμο, θα βρείτε την Ανόρθωση απέναντι σας.

Υ.Γ. Το τραγικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι συμβαλλόμενος με τα εκπαιδευτικά τμήματα της Π.Α.Ε.Ε.Κ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ και, φαίνεται ότι, δεν έχει καταλάβει ούτε τον ρόλο του, αλλά ούτε και την αποστολή του.

Υ.Γ.2. Αναμένουμε τοποθέτηση από την επίσημη Π.Α.Ε.Ε.Κ"