Ο Τιμούρ ΘΥΜΙΣΕ τι συγκλονιστικό του είχε συμβεί

Close
Ο Τιμούρ ΘΥΜΙΣΕ τι συγκλονιστικό του είχε συμβεί

Δηλώσεις από τον Τιμούρ Κετσπάγια σε Μέσο της πατρίδας του. Ο κόουτς αναφέρθηκε τι του είχε συμβεί όταν ήταν 5 χρόνων. Κόντεψε να χάσει την ζωή του σημειώνοντας ότι είναι τυχερός που επέζησε.

"Όταν ήμουν 5 χρονών πνίγηκα και πέρασα μισή ώρα κάτω απ' το νερό. Ήμουν τυχερός που επέζησα. Στάθηκα τυχερός πολλές φορές στην ζωή μου αλλά αυτή η τύχη ήρθε με σκληρή δουλειά. Κάθε φορά τα κατάφερνα παρά τα εμπόδια που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς".

Για τον γνωστό πανηγυρισμό του όταν ήταν στη Νιούκαστλ και σκόραρε επί της Μπόλτον: "Αυτά που βλέπω και νιώθω δεν θέλω να τα κρατάω μέσα μου, θέλω να τα μοιράζομαι με όλους. Όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, μάθαινα τι σημαίνει να είσαι προπονητής. Δεν θέλω τους παίκτες μου να νιώθουν καταπιεσμένοι και να πονάνε και να έχουν τα προβλήματα που είχα εγώ στην Νιούκαστλ. Δεν έπαιρνα εκατομμύρια εκεί, οι μισθοί άλλων παικτών ήταν πολύ ψηλότεροι και όταν έχεις 10 φορές μεγαλύτερο μισθό, παίρνεις περισσότερες ευκαιρίες. Είσαι καλός αλλά είσαι από την Γεωργία, αυτή ήταν η προσέγγιση που είχα. Δεν ξέρεις τι είναι η Premier League. Και όταν κάθεσαι στον πάγκο και δεν παίρνεις ευκαιρία, είναι τιμωρία. Πολλοί πίστευαν ότι θα είχα προβλήματα μετά το γκολ με την Μπόλτον, όμως αντιθέτως υπέγραψα νέο συμβόλαιο για 3 χρόνια. Αυτή είναι η Premier League, το καλύτερο πρωτάθλημα".

Απ' εκεί και πέρα μίλησε και για άλλα θέματα...

"Σε κάποιους ίσως δεν αρέσουν οι προπονητικές μου μεθόδοι αλλά αυτές οι μεθόδοι οδηγούν τους παίκτες μου στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Καταρχάς πρέπει να σέβεσαι τον εαυτό σου, μετά τον σύλλογο που σε πληρώνει".

"Εμείς μεγαλώσαμε διαφορετικά, οι σημερινοί ποδοσφαιριστές μεγαλώνουν διαφορετικά. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, η εποχή της τεχνολογίας... Δεν λέω πως οι σημερινοί Γεωργιανοί παίκτες είναι κακοί και εμείς ήμασταν καλοί αλλά είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν είχαμε τις ευκαιρίες που έχει αυτή η γενιά"