Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ομάδες μας για την απώλεια της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου...

Απόλλων:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) εκφράζει τη θλίψη της για τον απρόσμενο χαμό της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου η οποία απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας (06/06).

Η οικογένεια του Απόλλωνα εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ)

Δόξα:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου  ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το χαμό της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.
#doxafc

Ανόρθωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

ΑΠΟΕΛ:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους, για τον θάνατο της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτας Αιμιλιανίδου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους της. Αιωνία της, η μνήμη…

Ολυμπιακός:

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ εκφράζει την βαθύτατη της θλίψη για τον θάνατο της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτας Αιμιλιανίδου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τους οικείους της.

Αιωνία της η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Άρης:

Ο ΑΡΗΣ Λεμεσού εκφράζει τη θλίψη για το χαμό της Υπουργού εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων, Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Συλλυπητήρια στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Νέα Σαλαμίνα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους και στην οικογένεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου για τον πρόωρο χαμό της.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει!

ΠΑΕΕΚ:

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕΕΚ εκφράζει τη θλίψη του για το χαμό της Υπουργού Ζέτας Αιμιλιανίδου. Ένας άνθρωπος υπόδειγμα που θα λείψει στον τόπο μας. Καλό παράδεισο και αιωνία της η μνήμη.

Oμόνοια:

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Δύναμη και κουράγιο σε όλους.

Αιωνία της η μνήμη.

AEK:

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτας Αιμιλιανίδου, για τον θάνατο της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΚΟΑ:

Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Η αείμνηστη Ζέτα Αιμιλιανίδου που έφυγε σε ηλικία 68 ετών ήταν Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από τις 4 Απριλίου 2013, ενώ παλιότερα είχε διατελέσει Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Γυμναστικός Σύλλογος Τα Παγκύπρια:

Είναι με βαθύτατη θλίψη που πληροφορηθήκαμε την είδηση της απώλειας της Ζέτας Αιμιλιανίδου. Της υπουργού της καρδιάς των περισσότερων Κυπρίων. Μιάς πραγματικής κυρίας που υπηρέτησε τον τόπο της πολύπλευρα με αξιοπρέπεια και επιτυχία, και που στις δυσκολότερες στιγμές της  πατρίδας μας την τελευταία τριετία βγήκε μπροστά και μέσα από το σημαντικότερο ίσως πόστο για την ευημερία του λαού, ήταν εκεί για όλους προσφέροντας μέσα από αποφάσεις και ενέργειες ανακούφιση στις δύσκολες ώρες.

Ο ΓΣΠ αποχαιρετά με μεγάλη συγκίνηση τη Ζέτα Αιμιλιανίδου και τιμά την οικογένεια της που ανιδιοτελώς προσφέρει στον Σύλλογο εδώ και δεκαετίες. Από τον πατέρα της Μίκη Ιωαννίδη, μέλος του ΔΣ του ΓΣΠ, τον αδερφό της αείμνηστο Ουράνιο Ιωαννίδη, και τον έτερο αδερφό Δώρο Ιωαννίδη, σημερινό Πρόεδρο του Συλλόγου. Μια οικογένεια με αρχές και αξίες, συνώνυμη με τον ΓΣΠ.

Οι σημαίες στο αθλητικό μας κέντρο θα παραμείνουν μεσίστιες μέχρι την κηδεία της εκλιπούσης, στην οποία θα παραστεί το ΔΣ του Συλλόγου σε μια ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στο έργο που επιτέλεσε καθώς και ευγνωμοσύνης στην οικογένεια της για όσα πρόσφερε και προσφέρει στον Σύλλογο.

Αιωνία της η μνήμη.