Δηλώσεις από το Σάββα Πηλακούτα στον Sports 1. Μίλησε για τον προγραμματισμό...
"Είναι ανοικτά αρκετά θέματα. Ο προγραμματισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη, προπονητής και επιτροπή προγραμματισμού είναι σε συνεχή επικοινωνία με την διοίκηση. Δεν θα χρειαστεί να κάνουμε τόσες πολλές κινήσεις φέτος για να κλείσουμε το ρόστερ".
Για Ελουντού - Κορέια: "Έμειναν τα τυπικά για τους δυο, με τον Αμπαρτζουμιάν είμαστε σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες και χρειάζεται χρόνος για τη διαδικασία και να μπουν οι υπογραφές".
Για Εγγλέζου: "Ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων και λύθηκε το συμβόλαιο. Τον ευχαριστούμε, ήταν επαγγελματίας αυτά τα δυο χρόνια".
Για Κατσαράβα-Ντούρις: "Πολλές φορές προκύπτουν διάφορα δημοσιεύματα αλλά είναι καλό να τα περνάμε από κόσκινο. Ντούρις και Κατσιαράβα όπως και για Οκριασβίλι που γράφτηκε, έχουν συμβόλαια. Αν θέλει κάποια ομάδα να αποκτήσει οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, πρέπει να κάνει πρόταση. Ο Κατσιαράβα είναι σε καλή ηλικία, διεθνής. Υπήρχε ενδιαφέρον και πέρσι αλλά δεν έγινε κάποια πρόταση".