Άρχισαν νωρίς οι ... καταστάσεις γύρω από τον Αμρ Ουάρντα στο Μαρόκο. Η ομάδα που τον απέκτησε ξεκαθάρισε θέμα το οποίο αναπτύχθηκε στα ΜΜΕ της χώρας. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο Ουάρντα απουσίαζε προχθές από την προπόνηση της νέας του ομάδας, έκλεισε το τηλέφωνό του, και όταν αναζητήθηκε δεν ήταν ούτε στο σπίτι του.

Ο Abdel-Ilah Al-Ibrahimi, εκπρόσωπος τύπου της Al-Raja, σχολίασε την είδηση με την πιο κάτω τοποθέτηση στο Al-Masry Al-Youm:
"Όλες οι ειδήσεις που κυκλοφορούν σχετικά με αυτό το θέμα είναι ψέματα και φήμες".
Και για την ύπαρξη διαφωνιών από τον παίκτη μετά την ανακοίνωση της ένταξής του στην ομάδα, ανέφερε: "Δεν είναι αλήθεια, όσα λέγονται είναι ψεύτικες ιστορίες και φήμες και ο παίκτης ήταν φυσικά παρών στην προπόνηση χθες".
Πάντως πριν από μερικά λεπτά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δημοσίευσε φωτογραφία μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram που δείχνει να βρίσκεται στο γυμναστήριο της Al-Raja Club, όπου έκανε προπόνηση.
