Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά την ήττα από τον Απόλλωνα.
-Αρχικά: "Δεν ξέρω τι να πω... Ενάμιση χρόνο που είμαι εδώ κάναμε το καλύτερο παιχνίδι. Δυο γκολ, ευκαιρίες. Αλλά δυστυχώς αυτό το πρόβλημα που ότι μπαίνει στην περιοχή καταλήγει γκολ μας προβληματίζει πάρα πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε το παιχνίδι. Αλλά έτσι είναι όταν δεν μαρκάρεις και αφήνεις τον άλλο να βάλει γκολ έτσι, οποιοσδήποτε μπορεί να βάλει γκολ. Γι' αυτό το λόγο κάποιοι θα φύγουν και θα έρθουν κάποιοι που να κάνουν καλύτερα τη δουλειά αυτή".
-Που οφείλεται η καθίζηση στο 2ο μέρος; "Δεν είχαμε καθίζηση, μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και στο 1ο και στο 2ο ημίχρονο. Δεν είναι ότι μας έκανε ευκαιρία ο Απόλλων. Τρεις φορές μας έκαναν σέντρα, τρία γκολ δεχθήκαμε. Τι άλλο να πω. Καθίζηση... Δεν ήταν καθίζηση, ήταν άλλο πράγμα! Γι' αυτό θα έρθουν κάποιοι άλλοι να κάνουν αυτή του δουλειά που πρέπει να κάνουν οι αμυντικοί".
-Τα ίδια λάθη που έκαναν οι παίκτες του Απόλλωνα στο πρώτο μέρος, τα έκανε η Ανόρθωση στο δεύτερο... "Είδες το παιχνίδι; Πως θέλεις να σου απαντήσω δηλαδή; Τι να σου απαντήσω".
-Είχαν από ένα κακό ημίχρονο οι δυο ομάδες, είναι τόσο απλό... "Εμείς είχαμε και τα δυο ημίχρονα. Δεν είχαμε ένα ημίχρονο κακό. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και στο 1ο και στο 2ο. Απ' εκεί και πέρα τρεις φορές έκαναν σέντρα, τρία γκολ δεχθήκαμε. Μπράβο τους!"
-Το πλην 6 από τον Απόλλωνα αλλάζει τα δεδομένα για εσάς; "Όχι δεν αλλάζει τίποτα".
-Για τον Νινούα υπάρχει κάποιο νεότερο; "Όχι".
-Είπατε κάποιοι θα φύγουν, μπορούμε να πούμε ποιοι ή αριθμό; "Όχι, θα μάθετε".
Νικόλας Γωγάκης

