ΤΙΜΟΥΡ: "Για να κερδίσουμε πρέπει να βάλουμε πάνω απο 2 γκολ"

Close
ΤΙΜΟΥΡ: "Για να κερδίσουμε πρέπει να βάλουμε πάνω απο 2 γκολ"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην διάσκεψη τύπου του ΓΣΠ μετά το 2-2 κόντρα στην Φλόρα...

Τιμούρ Κετσπάγια: "Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, για ακόμη μια φορά έπρεπε να σκοράρουμε παραπάνω φορές. Ετσι όπως παίξαμε έπρεπε να σκοράρουμε πάνω από δυο γκολ. Μετά το 2-0 έπρεπε να ήταν ευκολότερο για μας. Το εύκολο το κάναμε δύσκολο. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Βλέπουμε τον επόμενο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, εκεί είναι η προσοχή μας."

Όταν έγινε το 2-0, σκέφτηκες ότι μπορεί η Ανόρθωση να χάσει τη νίκη... "Δεν είμαι σίγουρος με βάσει των παιχνιδιών που έχουμε παίξει. Το πρόβλημα μας είναι αυτό. Σαν ομάδα πρέπει να δουλέψουμε αλλά και ως ατομικά. Για να διορθώσει κάποια πράγματα πρέπει να δουλέψεις."

Ενα σχόλιο για τον Κατσαράβα... "Καλό παιχνίδι. Τον υπολογίζουμε. Όλοι είχαν ευκαιρία να παίξουν εκτός αυτός. Προσπαθεί, ακόμη είναι πολύ μακριά σε αυτά που ξέρω ότι μπορεί αν δώσει. Είχε καλή παρουσία. Είμαστε ευχαριστημένοι".

Πως μπορεί η Ανόρθωση να το ανατρέψει; "Η εικόνα ήταν καλή, έχουμε αρνητικά αποτελέσματα. Για να κερδίσουμε πρέπει να βάλουμε πάνω από δυο γκολ. Το πρόβλημα μας είναι αμυντικά. Γενικώς ως ομάδα. Στην προετοιμασία είχαμε προβλήματα."

Για τον Αμπαρτσουμιάν... "Ήταν αναγκαστική αλλαγή. Είναι σοβαρό, ελπίζω να μην είναι πολύ σοβαρό."

Μιχάλης Ιωάννου: "Προηγηθήκαμε 2-0. Έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα ως ομάδα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Τώρα βλέπουμε την ΑΕΚ, θέλουμε να κερδίσουμε. Εκεί είναι η προσοχή μας."

Δείτε ολοκληρωμένη την διάσκεψη:

δαφ;εφγγ