"Kάποιοι βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο/Πέρσι δικαιούμασταν και τα δυο, όλοι ξέρουμε τι έγινε"

"Kάποιοι βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο/Πέρσι δικαιούμασταν και τα δυο, όλοι ξέρουμε τι έγινε"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην διάσκεψη τύπου του "Α. Παπαδόπουλος" μετά την ήττα από την ΑΕΛ.

"Με την απόδοση που είχε η ομάδα έπρεπε να κερδίσει. Δυο φορές περάσανε, δυο φορές σκόραραν. Χρειάζεσαι και την τύχη κάποιες στιγμές για να σε βοηθήσει. Με την απόδοση που είχαμε σε δυο παιχνίδια δεν πήραμε τίποτα. Δεν έχω παράπονο. Οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα. Δυο φορές περάσανε και δυο γκολ μας έβαλαν. Μας προβληματίζει η αμυντική λειτουργία. Είχαμε δυο στόχους, ρεαλιστικά έμεινε το Κύπελλο. Θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Εκεί που είναι τα δύσκολα, κάποιοι βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο. Μόνο περηφάνεια εγώ νιώθω για την ομάδα. Αν είχαμε την τύχη και την εύνοια της, θα είχαμε περισσότερους βαθμούς. Δυστυχώς δεν τα βάζουμε, οι άλλοι τα βάζουν. Δεν θα αδιαφορήσουμε για κανένα παιχνίδι. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε."

Αν θα είναι και του χρόνου στην ομάδα "Να τελειώσει η φετινή χρονιά. Πολύ πιθανό να μην είμαι. Βλέπουμε το κύπελλο. Να τελειώσει η χρονιά, να πάρουμε το κύπελλο και ας μην είμαι".

Είστε αγαπητός στον κόσμο... "Ο κόσμος ενδιαφέρεται για να πάει καλά η ομάδα. Ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, και εγώ σαν προπονητής, έχουμε κάνει αρκετά. Τόσα πολλά που δεν έγιναν στα 11 χρόνια. Την περσινή χρονιά, θα έλεγα πως... δικαιούμασταν να κερδίσουμε και τα δυο. Όλοι ξέρουμε τι έγινε. Φέτος διεκδικούμε το Κύπελλο και μαθηματικά είμαστε στο πρωτάθλημα, ξέρω είναι δύσκολο".

ντρυνβτρ