Πρώτο ραντεβού για το κύπελλο την Τετάρτη, ανάμεσα σε Τιμούρ Κετσπάγια και Σάββα Πουρσαϊτίδη. Κάποτε συμπαίκτες, τα τελευταία χρόνια αντίπαλοι στους πάγκους.
Η σεζόν στο πρωτάθλημα δεν πήγε καλά για την Ανόρθωση, δεν πήγε καθόλου καλά για το ΑΠΟΕΛ. Δυο τεράστιες ομάδες που έμειναν μακριά από τον μοναδικό τους (κάθε χρόνο) στόχο που είναι η κατάκτηση του τίτλου.
Όμως είναι τρία παιχνίδια μακριά από την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη που θα "σώσει" την χρονιά και για τις δυο ομάδες. Πούρσα και Τιμούρ έχουν μεγαλουργήσει στην Ευρώπη, ο πρώτος σαν ποδοσφαιριστής, ο δεύτερος και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής.
Το έκαναν και μαζί στο "έπος" της Τραπεζούντας.
Τώρα οι ποδοσφαιρικοί... Θεοί τα έφεραν έτσι που ο ένας πρέπει να αποκλείσει τον άλλο, για να κερδίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.
