ΤΙΜΟΥΡ/"Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Close
ΤΙΜΟΥΡ/"Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια στη διάσκεψη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα...

Ο προπονητής της Ανόρθωσης είπε:

"Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές φάσεις από τις δύο πλευρές. Πιστεύω έμειναν ευχαριστημένοι από το θέαμα όσοι ήρθαν στο γήπεδο αλλά και αυτοί που το είδαν από την τηλεόραση.

Μετά από 8 παιχνίδια που δώσαμε, αυτό που μας δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το σημερινό. Περιμέναμε ότι θα έχουμε δυσκολίες. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες και παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Δεν είμαι ευχαριστημένος τόσο πολύ από το πρώτο ημίχρονο, ισορροπήσαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο μέρος. Πετύχαμε το 2ο γκολ και εκεί που έπρεπε να κρατήσουμε μπάλα να τελειώσουμε το παιχνιδι, δεχθήκαμε δεύτερο γκολ.

Το 2-2 είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, με βάση αυτά που έδειξαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είναι μακρύ το πρωτάθλημα. Έχουμε δύο εβδομάδες να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Καλή συνέχεια στο Σάββα και στη Νέα Σαλαμίνα. Δεν είναι τυχαία εκεί που βρίσκεται τα τελευταία 2 χρόνια και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Έχει καλούς παίκτες, είναι δουλεμένη ομάδα και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο"

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

scscsc