(ΤΙΜΟΥΡ/ΜΠΕΡΓΚ) Τι έδειξαν οι κινήσεις στη σκακιέρα

Close
(ΤΙΜΟΥΡ/ΜΠΕΡΓΚ) Τι έδειξαν οι κινήσεις στη σκακιέρα

Τιμούρ Κετσπάγια και Χένινγκ Μπεργκ το… πάλεψαν από τον πάγκο. Το άγονο 0-0 δεν θεωρείται αποτυχημένο αποτέλεσμα σε ένα αγώνα ντέρμπι.

Είδαμε και τις δύο ομάδες να κατεβαίνουν διαβασμένες στον αγωνιστικό χώρο, πράγμα που σημαίνει ότι έκαναν σωστά τη δουλειά τους τα δύο τεχνικά επιτελεία.

Η Ανόρθωση έβαλε περισσότερη επιθετική ένταση στο παιχνίδι της, όχι όμως σε ολόκληρο το 90λεπτο. Η Ομόνοια κατάφερε να περιορίσει παίκτες-κλειδιά του αντιπάλου, όπως για παράδειγμα τον Ράγιος.

Φάνηκε από τις εξωτερικές παρεμβάσεις των δύο προπονητών ότι η Ανόρθωση ζήτησε περισσότερο τη νίκη από ένα σημείο και έπειτα στην επανάληψη. Όσο το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος, ο Κετσπάγια κυνήγησε περισσότερο τους τρεις βαθμούς ενώ ο Μπεργκ έδειξε να συμβιβάζεται με την ισοπαλία-μάλλον φυσιολογικό αυτό, λόγω του ότι αγωνιζόταν εκτός έδρας.

Κυρίως, φάνηκε με την είσοδο του Χούμποτσαν στο 82΄ αντί του Εζρά, με το Σλοβάκο να καλύπτει τη δεξιά οπισθοφυλακή και το Μαυρία να πηγαίνει σε ρόλο δεξιού ακραίου επιθετικού. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τιμούρ "έριξε" στον αγώνα και τον Κατσιαράβα.

enter " "

Από το χθεσινό ντέρμπι θα κρατήσουμε επίσης το θετικό κλίμα που επικράτησε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα...

enter " "

enter " "

Στέλιος Αναστασίου