Τώρα είναι η ώρα για την «Κυρία»

Close
Τώρα είναι η ώρα για την «Κυρία»

Η μεγάλη ώρα για την Ανόρθωση είναι σήμερα στις 18:30 στο ΓΣΠ. Καλείται να πάρει επιτέλους νίκη σε ντέρμπι και να μπορέσει να στείλει μηνύματα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου αλλά και στον ίδιο της τον εαυτό ότι είναι εδώ και μπορεί να παλέψει μέχρι τέλους.

Δεν το έχει κάνει στα πλείστα παιχνίδια και για να το πετύχει πρέπει να κερδίσει σήμερα. Απέναντι σε μία Ομόνοια η οποία έχει δείξει πόσο ουσιαστική, ποιοτική και αποτελεσματική είναι η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να δείξει αντίδραση και την εικόνα που θα της δώσει τη νίκη μέσα στο ΓΣΠ.

Το θετικό είναι ότι ο Γεωργιανός τεχνικός δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για τον ίδιο. Πιθανό το σενάριο να ξεκινήσει ως κεντρικός αμυντικός ο Κωστάκης Αρτυματάς, να μείνει στον πάγκο ο Βργκοτς και να πάρει φανέλα βασικού ο Μπουσουλάντζιτς.

Με νίκη λοιπόν η Ανόρθωση στέλνει μηνύματα, με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δύσκολα θα μπορέσει να επιστρέψει ουσιαστικά στη μάχη για τον τίτλο.

Πάνος Λάρκος