"Τρία γκολ από την ΠΑΕΕΚ είναι για τα βιβλία της ιστορίας"

"Τρία γκολ από την ΠΑΕΕΚ είναι για τα βιβλία της ιστορίας"

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου, μετά και την ήττα της Ανόρθωσης, παραχώρησε δηλώσεις στην Cablenet.

Αναλυτικά:

"Δεν είναι για πολλά λόγια αυτό το βράδυ. Είναι μόνο για περισυλλογή. Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να βάλουμε δίπλα στον καθρέφτη την βαθμολογία και να δούμε τι γράφει και αν αυτό αναλογεί και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Δεν είναι ώρα για αναλύσεις. Η εικόνα μας δεν είναι αντιπροσωπευτική του μεγέθους και των φιλοδοξιών και των απαιτήσεων του κόσμου και όλων όσων αποτελούν την ομάδα."

"Έχουμε μία πρόκληση την ερχόμενη Πέμπτη και πρέπει να βρούμε το κουράγιο και να στρέψουμε το βλέμμα μας προς το Βελιγράδι."

"Ο κόσμος φυσιολογικά κριτικάρει και δυσανασχετεί καθώς αυτό του δώσαμε σαν εικόνα. Τρία γκολ από την ΠΑΕΕΚ μέσα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" είναι για τα βιβλία της ιστορίας." 

"Το γήπεδο θα δώσει τις απαντήσεις. Είμαστε πολύ πίσω. Δεν μας ικανοποιεί η βαθμολογία. Ένα μήνυμα προς τον κόσμο είναι πως δεν ικανοποιεί κανέναν μας η βαθμολογία και οι ήττες που έχουμε μέχρι στιγμής. Έξι ήττες σε έντεκα αγώνες είναι πάρα πολλές. Δεν μπορεί να έχει έξι ήττες στο πρωτάθλημα όχι έξι ήττες σε έντεκα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Σε τέσσερις μέρες μπορεί να γράψουμε ιστορία από την ανάποδη."

"Πρέπει η ομάδα να βρει τον τρόπο, να ξεχάσει ότι έγινε σήμερα, να το αφήσει πίσω και να πάει στο Βελιγράδι να παλέψει τις πιθανότητες της για πρόκριση στην επόμενη φάση."

enter " "