Τζέισον Πάντσεον και Μαρκ Νομπλ... στον "Καρά"!

Τζέισον Πάντσεον και Μαρκ Νομπλ... στον "Καρά"!

Στην Κύπρο βρίσκεται για ένα ακόμη Καλοκαίρι ο Μαρκ Νομπλ.

Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Γουέστ Χαμ, είναι τακτικός θαμώνας της χώρας μας και έχει ιδιαίτερη αγάπη στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Η άφιξη του στο νησί μας, έφερε… reunion με έναν παίκτη που για χρόνια ήταν αντίπαλος στην Πρέμιερ Λιγκ. Τον Τζέισον Πάντσεον που ετοιμάζεται για 4η σερί σεζόν να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μας.

Μετά από μια τριετία στην Πάφο, ο Τζέισον συνεχίζει στην Ανόρθωση και μαζί με τον Νομπλ γευμάτισαν στην ψαροταβέρνα «Καράς» στο Παραλίμνι (περιοχή Κάππαρη).

Μια ταβέρνα με Ανορθωσιάτικο background, αφού είναι ιδιοκτησία των παιδιών του αείμνηστου Αντώνη Καρά με την τεράστια προσφορά στην «Κυρία». Γι’ αυτό άλλωστε δόθηκε και το όνομά του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Στην κεντρική φωτογραφία, δύο απ’ τα τρία αδέρφια Καρά (Κώστας και Άριστος), δύο εγγόνια του Αντώνη Καρά (Γιώργος και Αντώνης) και φυσικά το δίδυμο Πάντσεον – Νομπλ!

**Στην πιο κάτω φωτογραφία, Παντσεον και Νομπλ από... μονομαχία τους απ' την εποχή που αγωνίζονταν στην Πρέμιερ Λιγκ (Γουέστα Χαμ - Κρίσταλ Πάλας).

νυνυτ

Σταύρος Παπαδημητρίου