Ανδρέου για υποθέσεις χειραγώγησης: "Δεν επίκειται άμεσα άλλη σύλληψη"

Close
Ανδρέου για υποθέσεις χειραγώγησης: "Δεν επίκειται άμεσα άλλη σύλληψη"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας σχετικά με την υπόθεση του αγώνα Αγία Νάπα - Οθέλλος και την προσωποκράτηση του Δημήτρη Μασιά και του Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Για το πως προχωρά η διαδικασία: "Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Λαμβάνονται καταθέσεις και παραλαμβάνονται κάποια τεκμήρια. Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η προσωποκράτηση τους. Θα δούνε οι ανακριτές της υπόθεσης αν προλαβαίνουν να ολοκληρώσουν τις εξετάσεις και η υπόθεση θα καταχωρηθεί στο Δικαστήριο. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ζητηθεί ανανέωση της προσωποκράτησης ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Αυτό εναπόκειται από την πορεία των εξελίξεων".

-Αν επίκειται άμεσα και άλλη σύλληψη για το συγκεκριμένο ή κάποιο άλλο παιχνίδι: "Αυτή τη στιγμή όχι. Λαμβάνουμε διαρκώς πληροφορίες και οι ανακριτές τις αξιολογούν. Είναι πολύ σημαντικές οι πληροφορίες για εμάς και ζητούμε την βοήθεια του κοινού, να καταθέτει τις πληροφορίες όσο ασήμαντες και αν νομίζουν ότι μπορεί να είναι. Τις επιζητούμε και καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει να το κάνει. Όμως οι πληροφορίες πρέπει να μετατραπούν σε μαρτυρία ώστε να γίνουν αποδεχτές στο Δικαστήριο. Οι ανακριτές έχουν μπροστά τους μεγάλο έργο για να μπορέσει να γίνει αυτό".