(ΑΠΟΕΛ) Το ΝΕΟΤΕΡΟ θα είναι τη Δευτέρα

(ΑΠΟΕΛ) Το ΝΕΟΤΕΡΟ θα είναι τη Δευτέρα

Στο μεγάλο θέμα με τον επενδυτή στον ΑΠΟΕΛ, τα τελευταία 24ωρα υπήρξε κινητικότητα. Η εικόνα που διαμορφώθηκε είναι θετική ως προς την κατάληξη της υπόθεσης και, όπως έχουμε σημειώσει, υπάρχει πλέον καλή προοπτική.

Ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία που να αποτελεί ουσιαστική εξέλιξη και να αλλάζει τα δεδομένα στους «γαλαζοκίτρινους». Η προοπτική, όμως, είναι υπαρκτή και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση, η προγραμματισμένη διάσκεψη Τύπου του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Χάρη Φωτίου, την ερχόμενη Δευτέρα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να δοθούν δημόσια όλες οι απαντήσεις που περιμένει ο κόσμος της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, υπάρχουν δύο βασικά κεφάλαια.
Το πρώτο αφορά τη θέση της ΚΟΠ και κατά πόσο αυτή παραμένει ως είχε ή έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με όσα είχε αποκαλύψει το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ, δημοσιοποιώντας τη σχετική επιστολή. Μια επιστολή που, ουσιαστικά, παρέπεμπε την είσοδο του Λιασή για τον Μάρτιο, εφόσον προηγουμένως αποδείκνυε όσα απαιτούνταν.
Το δεύτερο μεγάλο κεφάλαιο αφορά το κατά πόσο ο επενδυτής θα εισέλθει από τώρα με ένα διαφορετικό καθεστώς από αυτό που αναφέρει η συμφωνία που θα ακολουθήσει. Δηλαδη ως απλός υποστηρικτής προς την υφιστάμενη εταιρεία που πρέπει να αντιμετωπίσει σοβαρά οικονομικά θέματα.

Για όλα τα πιο πάνω, οι απαντήσεις που αναμένονται τη Δευτέρα από τον Πρόεδρο θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και αναμένεται να ρίξουν άπλετο φως, δίνοντας στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ την πραγματική εικόνα για το τι ισχύει και ποια είναι τα επόμενα βήματα.