2+1 ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ/Θα τον πουλήσει; Θα ανανεώσει; Ή σημείο "3"

Close
2+1 ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ/Θα τον πουλήσει; Θα ανανεώσει; Ή σημείο "3"

Διαμορφώνεται νέο σκηνικό τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον Μούσα Αλ Τάμαρι.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Η προ ημερών αισιοδοξία για επέκταση της συνεργασίας με τον Ιορδανό έπαυσε (για την ώρα) να ισχύει. Ο Μούσα το (ξανα)σκέφτηκε και ακόμη δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση του ΑΠΟΕΛ. 

Το δεδομένο είναι πως το ΑΠΟΕΛ δεν θέλει να ρισκάρει τα πάντα με τον διεθνή επιθετικό. Βασικά στο τραπέζι είναι δύο δυνατά ενδεχόμενα.

1. Επέκταση συμβολαίου μέσω καλής αύξησης στις απολαβές του και ηρεμία μέχρι κάποια στιγμή να μεταγραφεί σε ξένο σύλλογο.

2. ΑΜΕΣΗ πώληση στο εξωτερικό.

Αν τελικά η κατάληξη είναι το "2" τότε ίσως το ΑΠΟΕΛ αναγκαστεί υπό την πίεση του χρόνου να ρίξει τις απαιτήσεις του. Ίσως τα 2.5-3 εκατομμύρια να είναι αρκετά. Δεν θα θέλει να ρισκάρει γιατί ο Γεννάρης δεν είναι μακριά. 

Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει και κάτι άλλο το οποίο ίσως να τοποθετούσαμε και ως σημείο "3". ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ λοιπόν το ΑΠΟΕΛ να κάνει εκ νέου υπέρβαση προσφέροντας στον ποδοσφαιριστή ψηλότερες απολαβές έτσι ώστε να τον δελεάσει να υπογράψει επέκταση. Λέγεται (δεν είναι βέβαιο) μάλιστα ότι η πλευρά του Μούσα περιμένει καλύτερη πρόταση από τους γαλαζοκίτρινους.

Το ζήτημα πάντως δεν ήταν ούτε και είναι τόσο απλό. Από την άλλη όμως η κάθε επόμενη στιγμή ίσως να είναι εντελώς διαφορετική. Η αλήθεια είναι πως το θέμα δεν προσφέρεται για ασφαλείς προβλέψεις.

tamari_APOEL