23,000/Πόσοι το πιστεύουν, πόσοι θα το κάνουν πράξη

23,000/Πόσοι το πιστεύουν, πόσοι θα το κάνουν πράξη

Η χθεσινή βραδινή ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ που αποτέλεσε εκ νέου και κάλεσμα στον κόσμο για να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για οικονομική ενίσχυση είχε ένα σημείο που δείχνει και την δυσκολία του να φθάσει στην εξάντληση των 23,000 εισιτηρίων.

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι για να επιτευχθεί ο στόχος του sold out, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Και είναι αλήθεια ότι για να φτάσει μια κυπριακή ομάδα να γεμίσει ένα γήπεδο με 23,000 θέσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Είναι σε αυτό το σημείο που οι ΑΠΟΕΛίστες καλούνται να αποδείξουν σε πόσο μεγάλο αριθμό ατόμων, επιθυμούν πραγματικά να βοηθήσουν στην επίτευξη του διπλού στόχου. Ο πρώτος είναι η πληρωμή των ποδοσφαιριστών και ο δεύτερος  είναι η συνολική δήλωση υποστήριξης στην δυνατότητα της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο

Γιώργος Γεωργίου