2η χρονιά= προοπτική

2η χρονιά= προοπτική

Το 2024/2025 ήταν για τον Μέγιερ αρχικά δύσκολη. Ήθελε χρόνο προσαρμογής. Οι αλλαγές προπονητών επηρέασαν αρνητικά τον Γερμανό καθώς η κάθε προσπάθεια του για καθιέρωση έπεφτε στο κενό. Ειδικά με τον Χιμένεθ. Ο Βαγγέλης Σάμιος τον εμπιστεύτηκε και αυτός έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

ΑΠΟΕΛ43

Αν τώρα με τον ερχομό του Πάμπλο Γκαρσία μπει ορεξάτος και αποφασισμένος στην προετοιμασία τότε ίσως οι ΑΠΟΕΛίστες θα βλέπουν μόνιμα στο γήπεδο τον... πραγματικό Μέγιερ και η προοπτική για διακρίσεις θα είναι μεγάλες. Πέρσι πάντως άφησε πίσω του το "γκολ της χρονιάς", στο ντέρμπι του Μαρτίου με την Ομόνοια (2-1).

Αυτά όμως μόνο με δουλειά και στην πράξη, στο γήπεδο. Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται με λόγια.

kerkida.net team