Ακόμα μια πρόκληση ενώπιον του

Ακόμα μια πρόκληση ενώπιον του

Το ΑΠΟΕΛ είναι φέτος μια ομάδα που αρέσκεται στο να ανατρέπει κάποιες κακές παραδόσεις των δυο τελευταίων αγωνιστικών περιόδων. Τελευταίο παράδειγμα ήταν η νίκη μέσα στην Λάρνακα με το ευρύ 0-3 επί της ΑΕΚ.

Διαθέτει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή τόσο εκτός όσο και εντός έδρας (για αυτό και βρίσκεται άλλωστε στην κορυφή) ενώ έχει αυτή την στιγμή και την καλύτερη άμυνα με 6 γκολ παθητικό.

Η επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση, θα βάλει ενώπιον του άλλη μια πρόκληση. Και δεν αναφερόμαστε βεβαίως στην κατάκτηση του τριπόντου απέναντι στον Άρη. Αναφερόμαστε στο γεγονός ότι οι γαλαζοκιτρινοι δεν έχουν κερδίσει ακόμα μέσα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού. Το νεόδμητο στάδιο το επισκέφτηκαν πέρσι 4 φορές. Την πρώτη φορά έφεραν ισοπαλία με τον Άρη (1-1). Την δεύτερη έχασαν από την ΑΕΛ (1-0). Την τρίτη έμειναν εκ νέου στην ισοπαλία με τον Άρη (0-0) ενώ στην τελευταία επίσκεψη τους έχασαν από τον Απόλλωνα (3-2) σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα όπως αποδείχθηκε για την έκβαση του πρωταθλήματος. 

Έτσι ο Σα Πίντο που πάντα εμφανίζεται διαβασμένος σε ότι αφορά στο παρελθόν και στις προηγούμενες παραδόσεις της ομάδας του, σίγουρα θα έχει στο μυαλό του και αυτή την ιδιαιτερότητα. 

ΑΠΟΕΛ43

Γιώργος Γεωργίου