Ανακοίνωση ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ για την εκδρομή στη Σεβίλλη

Close
Ανακοίνωση ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ για την εκδρομή στη Σεβίλλη

Οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της οργανωμένης εκδρομής που ετοιμάζουν για τον αγώνα με την Σεβίλλη...

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

"Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει οργανωμένη εκδρομή στη Σεβίλλη για τον αγώνα της ομάδας μας. Το πακέτο στοιχίζει €450 και περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο, μεταφορές και διαμονή μία νύχτα σε ξενοδοχείο της Σεβίλλης. Το εισιτήριο του αγώνα δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο, είναι όμως εξασφαλισμένο. Το αεροπλάνο αναχωρεί από το Αεροδρόμιο Λάρνακας την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 08:40 και επιστρέφουμε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 15:35 ώρα Ισπανίας.

Η προθεσμία λήγει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Κρατήσεις γίνονται μόνο επί πληρωμής στον Κεντρικό, καθημερινά από τις 17:30 μέχρί τις 20:30. Απραίτητη η κάρτα μέλους. Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι μπορούν να το πράξουν με την κράτηση του. Περισσότερες πληροφορίες στο 99850377".