ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ οπαδών Ομόνοιας με... Υπουργό και Πρόδρομο

Close
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ οπαδών Ομόνοιας με... Υπουργό και Πρόδρομο

Aντίδραση από το Fan Club Lakatamia. Οι οπαδοί της Ομόνοιας διαμαρτύρονται γιατί όπως αναφέρουν μέλη τους έχουν κληθεί για ανάκριση από την αστυνομία μετά το ψεσινό πάρτι. Στην ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι αναφέρουν πως η νέα Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας προσπαθεί να φανεί αντάξια κάποιων εκ των προκατόχων της στην ηγεσία του υπουργείου ενώ δημοσιεύουν φωτογραφίες σε πανηγυρισμούς στον εξώστη του ΑΠΟΕΛ με τον Πρόδρομο Πετρίδη να έχει στα χέρια πυρσό.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Προφανώς η νέα υπουργός δικαιοσύνης και δημοσίας τάξης προσπαθεί να φανεί αντάξια κάποιων εκ των προκατόχων της στην ηγεσία του υπουργείου του Κυπριακού ”παρακράτους”.

Αυτών των περίφημων και πολύ πετυχημένων προσωπικοτήτων που αφου έχουν πατάξει κάθε εγκληματική ενέργεια στο νησί και για ακόμη μια φορά ασχολούνται με τους εγκληματίες οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Από νωρίς το απόγευμα τραβούν μέλη μας στο τμήμα ανιχνέυσεως εγκλημάτων και τα υποβάλουν σε ανακρίσεις σχετικά με διερεύνηση για άναμμα φωτοβολίδων στο ψεσινο μας πάρτυ.

Αν είναι δυνατόν!!
Τόση μανία πια;
Τόσο τους πονά η επιστροφή της βασιλισσας;
Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Από τα γήπεδα και από το πλάι της δεν θα φύγουμε ποτέ!!!
Γιατί είμαστε οι....ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ!!
Αυτοί που άντεξαν , δεν λύγισαν και τραγουδούν στα γήπεδα για την βασίλισσα.
Ο δωδέκατος που ούτε έφυγε, ούτε θα φύγει ποτέ.
Χωνέψτε το!!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Υ.γ Κυρία υπουργέ, επειδή εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε το έργο σας, και επειδη γνωρίζουμε πως τα ποινικά αδικήματα δεν παραγράφονται ( αφού τα αναγνωρίζετε ως τέτοια ) σας αποστέλλουμε υλικό με ταραξία την στιγμή που κρατά επικίνδυνα αντικείμενα και προβαίνει σε άναμμα πυρσών. Ίσως βρείτε κάποιους να σας βοηθήσουν στην αναγνώριση του πιο πάνω προσώπου.
Αναμένουμε να ενημερώσετε την κοινή γνώμη για τις έρευνες και τις ενέργειες σας σχετικά με τον πιο πάνω ταραξία.
Υ.γ 2. Πάμε ξανά....ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ!