ΑΝΤΩΝΙΟΥ: "Ο Μπεργκ είναι ηγέτης/Πιστεύω θα κερδίσει το ΑΠΟΕΛ την Ομόνοια"

Close
ΑΝΤΩΝΙΟΥ: "Ο Μπεργκ είναι ηγέτης/Πιστεύω θα κερδίσει το ΑΠΟΕΛ την Ομόνοια"

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ, “Γκολ και Θέαμα” ήταν ο Τάκης Αντωνίου. Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις του…

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

Για την Ομόνοια: “Ο προπονητής της Ομόνοιας έχει βάλει την σφραγίδα του στην ομάδα. Είναι ηγέτης. Οι νεαροί παίκτες είναι πρότζεκτ του προπονητή όχι της Ομόνοιας. Διαπιστώνει ότι έχει νεαρούς καλούς παίκτες. Το γεγονός ότι τους χρησιμοποιεί δείχνει πόσο τους πιστεύει την ώρα που δεν βάζει εύκολα παίκτες. Όταν ο Μπεργκ χρησιμοποιήσει παίκτη σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει μ΄αυτόν τον παίκτη. Δεν ήταν μια απλή κίνηση αυτή του Λοϊζου. Αυτό που έκανε δεν το έχουν πολλοί παίκτες.” 

Για το Εθνικός - Ανόρθωση: “Αυτή η μεγάλη έκταση του σκορ μπορεί να κάνει καλό. Θα δουν τα λάθη τους… Θα κάνουν τις συγκρίσεις τους” 

Για το ΑΠΟΕΛ: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό με την Πάφο αλλά έλεγχε το ματς. Μετά το γκολ οι παίκτες πανικοβλήθηκαν. Δεν είχαν αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Στο τέλος έχασαν καθαρά. Δυστυχώς από την αρχή του πρωταθλήματος δεν βρέθηκαν οι κατάλληλες ισορροπίες στις γραμμές της ομάδας. Η Ομόνοια για παράδειγμα έχει δύο ακραία μπακ και ξέρει τι να περιμένει. Δύο κεντρικούς αμυντικούς κτλ... Εμείς αλλάξαμε παίκτες, προπονητές. Αλλάζει ο τρόπος συνέχεια κι΄αυτό δεν βοηθά την ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι ο Ουζουνίδης έχει τις δυνατότητες να φτιάξει μια ισορροπημένη ομάδα. Δεν έμαθε αρκετά καλά τους παίκτες. Υπάρχουν παίκτες με καλό όνομα αλλά δεν βρέθηκε ισορροπία στην ομάδα να χρησιμοποιηθούν” 

“Η ομάδα θέλει ταχύτητα στις γραμμές της. Δεν χάθηκε όλο το έδαφος. Μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ. Αναμένω ότι θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί. Είναι κλειδί το ματς με την Ομόνοια. Πιστεύω ότι θα κερδίσει το ΑΠΟΕΛ. Οι παίκτες θα πάνε με ψυχολογία ότι δεν θα χάσουμε τον αγώνα.”

“Ποντάρω στον προπονητή μας. Έχει κερδίσει χρόνο”