Ο Στεφάν Ντράζιτς πέρασε φέτος από μια πολύπλοκη κατάσταση που μπορούσε να τον βρει και εκτός ΑΠΟΕΛ, το περασμένο καλοκαίρι. Ο Σέρβος δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν επιθυμεί να φύγει από τους γαλαζοκίτρινους και στο τέλος, οι συγκυρίες είναι αυτές που τον κράτησαν στον Αρχάγγελο.
Ο τραυματισμός του Πιέρου, έφερε μάλιστα την απόλυτη ανατροπή αφού ο Ντράζιτς βλέπει πλέον τον εαυτό του ως βασικό αφού ο Διαμαντάκος δεν έχει τα χαρακτηριστικά για να αντεπεξέλθει στο στυλ παιχνιδιού που παίζει το ΑΠΟΕΛ.
Και έτσι ο Σέρβος παίρνει λεπτά συμμετοχής ικανά για να φθάσει τα 6 γκολ πλέον στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται αυτή την στιγμή μόλις ένα γκολ πίσω από τον Σωτηρίου και 3 γκολ μακρυά από το να πιάσει το περσινό ρεκόρ του σε αγώνες πρωταθλήματος.
Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet