Ντεμπούτο για τον 19χρονο Κωνσταντίνο Πουρσαϊτίδη με τη φανέλα της αντρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ στο ματς κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΖ. Ο Πάμπλο Γκαρσία δείχνει εμπράκτως την στήριξή του στο γηγενές έμψυχο δυναμικό της ομάδας δίνοντας του βάπτισμα του πυρός.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Παρόλο που αγωνίζεται κατά βάση ως αριστερό εξτρέμ ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων τον χρησιμοποιεί (προετοιμασία-προπονήσεις) ως δεξί μπακ. Μια θέση που αγωνιζόταν ο πατέρας του Σάββας και δοξάστηκε στην ομάδα αλλά και κατ' επέκταση στα κυπριακά γήπεδα.
Ο μικρός Κωνσνταντίνος καλείται να αδράξει την ευκαιρία αφού τώρα οικοδομάει τη δική του καριέρα. Και γιατί όχι... να διαγράψει μια ανάλογη ή ακόμη και καλύτερη καριέρα από τον πατέρα του.
*Πέρσι κατέγραψε 16 συμμετοχές με την ΠΑΕΕΚ ως δανεικός.
ΔΕΙΤΕ το SUPER MONDAY #7