Εκεί που όλα έδειχναν να βρίσκονται σε στάση αναμονής και η εβδομάδα που είχαμε προσδιορίσει ως κομβική για τις εξελίξεις έκανε την εμφάνισή της, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ πάτησε... γκάζι, ανακοινώνοντας τις κινήσεις της με ρυθμό πολυβόλου.
Ο Μαντσίνι ανανέωσε, οι Λημνιός και Αγγελόπουλος θα είναι τα νέα πρόσωπα στον Αρχάγγελο και όλοι μαζί θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας από την ερχόμενη Δευτέρα. Οι ανακοινώσεις ήρθαν μέσα σε ένα 24ωρο.
Και, όπως όλα δείχνουν, η συνέχεια στο μεταγραφικό μέτωπο δεν θα αργήσει. Μέχρι στιγμής, οι γαλαζοκίτρινοι κινούνται μεθοδικά, στοχευμένα και χωρίς περιττές τυμπανοκρουσίες, επιλέγοντας ποδοσφαιριστές που, τουλάχιστον στα χαρτιά, μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις. Η πραγματική αξιολόγηση, βέβαια, θα γίνει εκεί όπου κρίνονται όλοι, στον αγωνιστικό χώρο.
Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet