"Το ΑΠΟΕΛ βρήκε αμυντικό για τα επόμενα χρόνια-Θα τον ζητήσουν και από το εξωτερικό”

Close
"Το ΑΠΟΕΛ βρήκε αμυντικό για τα επόμενα χρόνια-Θα τον ζητήσουν και από το εξωτερικό”

Στον Super Sport FM 104.0  μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κλεάνθης Γεωργιάδης για τη μετεγγραφή του Μπερτ Έσελινγκ στον ΑΠΟΕΛ και το ναυάγιο της μετακίνησής του στην Ανόρθωση.

Αρχικά... "Από το ΑΠΟΕΛ υπάρχει 10% δικαίωμα μεταπώλησης. Αυτό που είναι λίγο άδικο είναι η ρήτρα μεταγραφής, το μικρό ποσό εννοώ. Είναι 10 χιλιάδες ευρώ. Για αυτό και δεν είχαμε οποιαδήποτε εμπλοκή, δεν μας ρώτησε κανένας και για αυτό διαπραγματεύονταν απευθείας μαζί με τον μάνατζερ του. Υπήρχαν κι άλλες ομάδες που τον ήθελαν".

Για το... ναυάγιο με Ανόρθωση... "Ο αντιπρόσωπος του το Σάββατο μας είπε ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με Ανόρθωση. Ξέραμε ότι θα φύγει. Είναι πρόβλημα γιατί ήταν βασικός και αυτό δυσκολεύει τα σχέδια του προπονητή. Ήδη όμως ήρθε ο Νιγηριανός για τη θέση του αμυντικού. Ο Έσελινγκ είναι παράδειγμα προς μίμηση για παιδιά όνειρο. Ήρθε ως ερασιτέχνης με πολύ λίγα λεφτά και κατάφερε να κάνει αυτή τη μεταγραφή".

Για τον τραυματισμό με χιαστούς που είχε ο Έσελινγκ…  "Εάν όλα είναι καλά για την υγεία του που δεν θα έχει κανένα πρόβλημα πιστεύω, νομίζω πως το ΑΠΟΕΛ βρήκε ένα αμυντικό για τα επόμενα χρόνια και θα τον ζητήσουν και από το εξωτερικό".

"Ο Μάκης φέρνει παιδιά που δεν έχουν ιστορία ποδοσφαιρική και διακρίνονται στην Κύπρο”.

“Θεωρώ πως έχουμε να δώσουμε πολλά ακόμη. Έχουμε να κάνουμε πολλές εκπλήξεις ακόμα και ελπίζουμε να είναι αρκετές για να μείνουμε στην Κατηγορία”

“Έχουμε τρεις βδομάδες να παίξουμε ποδόσφαιρο. Μας βοήθησε η διακοπή για να επανέλθουν οι παίκτες μας που έχουν κορωνοιο"

Αντρέας Ροκόπος