ΑΠΟΕΛ: "Εφυγε" με αυτοπεποίθηση και μπορεί να κάνει την ανατροπή!

Close
ΑΠΟΕΛ: "Εφυγε" με αυτοπεποίθηση και μπορεί να κάνει την ανατροπή!

Πλήρωσε μια αδράνεια, πλήρωσε την έλλειψη καθαρού μυαλού στο τελείωμα των φάσεων, έχει μια τελευταία ευκαιρία 90+ λεπτών στο ΓΣΠ.

Το ΑΠΟΕΛ δεν πήρε σχεδόν τίποτα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" τουλάχιστον από εκείνα που στόχευσε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Λέμε σχεδόν γιατί οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη και γενικότερα άπαντες στην ομάδα πιστεύουν πολύ  στην πρόκριση παρά την ήττα με 1-0. Με βάση όσα δήλωσε ο Ελλαδίτης κόουτς, αυτό που κέρδισε στον αγωνιστικό χώρο ήταν η αυτοπεποίθηση

"Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παιδιών. Ήμασταν κυρίαρχοι και στα 90 λεπτά, αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση, μας δίνει πίστη να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Μέσα στο ΓΣΠ θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε" ήταν η σχετική τοποθέτηση.

Οι "γαλαζοκίτρινοι" οφείλουν να διαβάσουν καλά το ματς στη Λάρνακα. Τα θετικά, τα αρνητικά για να έρθει η ανατροπή. Θα είναι δύσκολο εγχείρημα, η Ανόρθωση αμύνεται σωστά. Μπορεί να είχε τη μπάλα, μπορεί σε ορισμένα σημεία να πίεζε τη "μπλε" άμυνα αλλά έδειξε ξανά πως δύσκολα βρίσκει το γκολ. Ένα στοιχείο που φάνηκε και στον επαναληπτικό με την Ομόνοια όπου το ΑΠΟΕΛ "μάτωσε" για να σκοράρει και να προκριθεί παρά τις πολλές φάσεις που δημιούργησε. 

Στον "Parimatch Αρχάγγελο" τα "έχουν" με τον εαυτό τους και πως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν μια τελική σε γκολ. Όμως οι ίδιοι δείχνουν πεισμωμένοι, δείχνουν αποφασισμένοι στον επαναληπτικό να το γυρίσουν. Η απάντηση σε 7 βράδια και αν τα λεγόμενα των Πουρσαϊτίδη, Ενσούε θα γίνουν πράξη...

*Ο τρόπος παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ στο "Παπαδόπουλος" είναι αυτός που αρμόζει στην ομάδα, να κρατά τη μπάλα και να την κυκλοφορεί με υπομονή. Τώρα αν δεν καταφέρνει να σκοράρει ή να φτιάξει περισσότερες ποιοτικές φάσεις αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην έλλειψη ποιότητας του υφιστάμενου ρόστερ. 

Αντώνης Κωνσταντινίδης

σαδασδασδαδδδασδα

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

σδαρφ

Αντώνης Κωνσταντινίδης