ΑΠΟΕΛ: Ερχονται... διπλές για να "μεγαλώσει" το καλό 45λεπτο

ΑΠΟΕΛ: Ερχονται... διπλές για να "μεγαλώσει" το καλό 45λεπτο

Δεν υπάρχει άλλος δρομος πέραν από την σκληρή δουλειά στον Αρχάγγελο έτσι ώστε ο ΑΠΟΕΛ να βελτιωθεί και να διορθώσει τις αδυναμίες του. Οι "γαλαζοκίτρινοι" παρουσίασαν στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" δυο πρόσωπα. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αυγουστή είχε δείξει... σημάδια επιστροφής στην κανονικότητα. Δηλαδή την ομάδα που θέλει να βλέπει ο κόσμος του. Επιθετική, απαιτητική, διεκδικητική και με μπόλικο πάθος. Αυτή η παρουσία δεν συνεχίστηκε στην επανάληψη με αποτέλεσμα γι' ακόμη μια φορά ο ΑΠΟΕΛ να φύγει με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο. Η συνολική παρουσία όμως δεν δικαιολογεί το χθεσινό 2-1.

Το αποτέλεσμα όμως ανήκει στο παρελθόν, τίποτα δεν γυρίζει πίσω. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ο οργανισμός ΑΠΟΕΛ να βρει την δύναμη να "πολεμήσει" σε κάθε παιχνίδι. 

Τι πρέπει να κάνει;

Όσοι θα βρίσκονται στον Αρχάγγελο τις επόμενες δυο εβδομάδες θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά έτσι ώστε να βελτιωθεί σημαντικά το φυσικό κομμάτι των ποδοσφαιριστών.

Διπλές προπονήσεις, μεγαλύτερη ένταση στις ασκήσεις έτσι ώστε το 45λεπτο στο "ΠΑΠ" να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο 90λεπτο. Σταδιακά με την δουλειά που θα γίνει στην φυσική κατάσταση ο ΑΠΟΕΛ να παρουσιάσει 60-70λεπτα ίδιας έντασης. Όσο μεγαλύτερο γίνει το διάστημα τόσο το καλύτερο για την ομάδα του Αυγουστή.

Η διακοπή που έρχεται πρέπει και επιβάλλεται να βρει τον ΑΠΟΕΛ ενισχυμένο. Να επιστρέψουν επίσης και οι Ντε Βινσέντι - Βινίσιους για να μεγαλώσουν οι επιλογές στην "φαρέτρα" του προπονητή.

Αντώνης Κωνσταντινίδης