(ΑΠΟΕΛ-Φεράρι) Στην καλύτερη εντεκάδα της Σούπερ Λιγκ το 2020/21!

(ΑΠΟΕΛ-Φεράρι) Στην καλύτερη εντεκάδα της Σούπερ Λιγκ το 2020/21!

Πολύ σύντομα ο Franco Ferrari θα είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Όπως γράψαμε νωρίτερα, αύριο Δευτέρα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.

τ33434τ3

Στο πρόσωπο του έμπειρου Αργεντινού, οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκουν μια λύση χαμηλού ρίσκου που προέρχεται από τρεις εξαιρετικές σεζόν στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ.

Ο Φεράρι μάλιστα είχε αναδειχθεί κορυφαίος αριστερός μπακ από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για την σεζόν 2020/21.

Ήταν η δεύτερη του στον Βόλο και είχε καταγράψει 31 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα και άλλες τέσσερις στο πρωτάθλημα, όλες ως βασικός.

Στην 40η "Γιορτή του Ποδοσφαιριστή" όπως ονομάζονται τα βραβεία του ΠΣΑΠ, ο νέος αριστερός μπακ του ΑΠΟΕΛ είχε ψηφιστεί από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ως ο κορυφαίος της σεζόν και πήρε έτσι θέση στην καλύτερη εντεκάδα του 2020/21:

Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Κώτσιρας (Αστέρας Τρίπολης), Rúben Semedo (Ολυμπιακός), Sverrir Ingason (ΠΑΟΚ), Franco Ferrari (Βόλος),Yann M’Vila (Ολυμπιακός), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Levi García (ΑΕΚ), Τάσος Δουβίκας (Βόλος), Youssef El-Arabi (Ολυμπιακός).

Παίξε μπάλα όπως εσύ θες, κάνοντας την πρώτη σου κατάθεση μέχρι €150 και απόλαυσε 100% Bonus Εγγραφής!

421142412412