ΑΠΟΕΛ: Χτίζεται στο Πράβετς, ανακοίνωσε 4 φιλικά - παίζει με Μπεϊτάρ

ΑΠΟΕΛ: Χτίζεται στο Πράβετς, ανακοίνωσε 4 φιλικά - παίζει με Μπεϊτάρ

Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας. Εκκίνηση... στις 22 του μήνα. Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί από τις 29/06 και έως τις 09/07, στο Pravets, της Βουλγαρίας. Στις 9 Ιουλίου το τελευταίο τεστ επί βουλγαρικού εδάφους με αντίπαλο τη Μπεϊτάρ. Από χθες έγινε γνωστό το φιλικό με τη Λέφσκι.

Η ανακοίνωση

"Το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Ricardo Sá Pinto, έχει οριστεί για να ξεκινήσει στις 22/06, με προπόνηση, στο προπονητικό κέντρο «Naga Pay Αρχάγγελος».

Πλήρη παρουσία των ποδοσφαιριστών, στο προπονητικό κέντρο, (απουσία των ποδοσφαιριστών που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες) θα έχουμε στις 28/06.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα πραγματοποιηθεί από τις 29/06 και έως τις 09/07, στο Pravets, της Βουλγαρίας. Συγκεκριμένα η ομάδα θα καταλύσει, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Hyatt Regency Pravets Resort», το οποίο βρίσκεται στις όχθες μιας τεχνητής λίμνης και διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η απόσταση του αθλητικού κέντρου από την πόλη του Pravets είναι 4 χιλιόμετρα. Το Pravets βρίσκεται ανατολικά της Σόφιας και απέχει 70 χιλιόμετρα περίπου από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας μας, στην Βουλγαρία, θα διεξαχθούν 4 φιλικά προετοιμασίας. Το πρόγραμμα των φιλικών έχει καθοριστεί ως εξής:

Δευτέρα (03/07)

10:30 APOEL FC - CSKA1948 (B Team)
18:00 APOEL FC - BOTEV VRATSA

Σάββατο (08/07)

18:00 APOEL FC - LEVSKI SOFIA

Κυριακή (09/07)

10:30 APOEL FC - BEITAR JERUSALEM"