ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας στάθηκαν τυχεροί όσον αφορά στην έδρα του αγώνα για τον 3ο προκριματικό του Europa League αφού κληρώθηκαν και οι δυο εντός.
Αν το ΑΠΟΕΛ αποκλείσει την Καϊσάρ θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Olimpija Ljubljana (SVN) - Zrinjski (BIH) και αν ο Απόλλωνας αποκλείσει τον ΟΦΗ θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Hammarby (SWE) - Lech (POL).
Όλοι οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 24 του μηνός και ως εκ τούτου, πρέπει να προκύψει αλλαγή αφού και οι δυο ομάδες χρησιμοποιούν το ΓΣΠ. Έτσι, αν με το καλό προκριθούν και οι δυο στον τρίτο γύρο, η μια θα παίξει κανονικά την Πέμπτη 24/9 και η άλλη την Τρίτη 22/9.
Άγνωστο στην παρούσα φάση ποια από τις δυο ομάδες θα παίξει πρώτη. Θα το καθορίσει η UEFA σε κατοπινό στάδιο.
