Στο... φουλ οι "μηχανές" των "γαλαζοκιτρίνων" για τον προγραμματισμό του νέου ΑΠΟΕΛ.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή σε συνεννόηση με την Διοίκηση συνεχίζουν το "χτίσιμο" μιας ισχυρής ομάδας που σκοπό έχει να βελτιώσει τις "αδυναμίες" του ρόστερ και φυσικά την επίτευξη των στόχων της.
Οι κινήσεις των Ντάλσιο, Μούγιανιτς, Κρέσπο και προσεχώς του Μπέλετς αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο τον Σωφρόνη που είδε... με ικανοποίηση την εξέλιξη-αποχώρηση του Τορνίκε Οκριασβίλι από τον Naga Pay Αρχάγγελο.
Η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για συναινετικό "διαζύγιο" έρχεται... γάντι στο τεχνικό επιτελείο που πλέον έχει τον χώρο για να φέρει τους ακραίους ποδοσφαιριστές που έχει στο shortlist. Μαζί με την αποχώρηση του Λέο Νατέλ, που έληξε ο δανεισμός του, ανοίγει ο δρόμος για κάθοδο 2 ακραιών επιθετικών που θα ανεβάσουν επίπεδο τον ΑΠΟΕΛ.
Θέσεις που "πονούσαν" οι "γαλαζοκίτρινοι" την περσινή χρονιά αφού δεν πήραν τον αναμενόμενο αριθμό τερμάτων-ασίστ από τους ακραίους. Η συνεισφορά του Οκριαβίλι ήταν ελάχιστη, όσον αφορά τον Νατέλ, ο Βραζιλιάνος από ένα σημείο και μετά δεν κατάφερε να γίνει ουσιαστικός.
Οι δυο που έρχονται... για τις θέσεις στα 'φτερά' της επίθεσης μαζί με τους Nτογκαλά, Θεοδώρου, Εφραίμ, Ντιαβαρά και Γαβριήλ (παίζει και ο Ντάλσιο) θα συμπληρώσουν μια δυνατή οκτάδα επιλογών στην "φαρέτρα" του Αυγουστή.
Πρόκειται για δύο "κομβικές" μεταγραφές για τον ΑΠΟΕΛ που αν "πετύχει" στους ακραίους επιθετικούς τότε οι "γαλαζοκίτρινοι" θα γίνουν ακόμη πιο ισχυροί από την μέση και μπροστά.
Αντώνης Κωνσταντινίδης