Δύο παίκτες που έχουν ολοκληρωθεί τα συμβόλαια τους όμως διατηρούν ανοικτή γραμμή με το ΑΠΟΕΛ αφού υπάρχει η επιθυμία για να ανανεωθεί η συνεργασία, με εντελώς διαφορετικούς οικονομικούς όρους είναι οι Μαντσίνι και Μάγιερ.
Οι περιπτώσεις των δύο μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία αφού οι γαλαζοκίτρινοι έχουν δεδηλωμένη και συγκεκριμένη οικονομική πρόταση προς αυτούς. Και οι δυο τους αναμένεται να απαντήσουν εντός της επόμενης βδομάδας και αν η απάντηση είναι θετική τότε θα δώσουν το παρών τους, στην έναρξη της προετοιμασίας στις 03/07.
Αυτό το προνόμιο δεν θα σου χαρίσει απλά μια φανέλα"
Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
