ΑΠΟΕΛ/Αποχωρούν... με θετική σκέψη

ΑΠΟΕΛ/Αποχωρούν... με θετική σκέψη

Πάνε στο γήπεδο με θετική ενέργεια και αποχωρούν με θετική σκέψη... Κάπως έτσι το σκηνικό στις τάξεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στα πρώτα επίσημα ματς της νέας σεζόν.

αασασωασω

Μεγάλη προσέλευση με τη Μπότεφ, ακόμη περισσότεροι ΑΠΟΕΛίστες με την Κιλζιζάρ. Ομάδες που δεν είναι στα... κυβικά του ΑΠΟΕΛ, αλλά η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή φροντίζει -μέχρι στιγμής- να επιβεβαιώνει τον... τίτλο του φαβορί με την απόδοσή της στο τερέν. Θα ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα αν το ΑΠΟΕΛ είχε... μαξιλαράκι 2 τερμάτων ενόψει της ρεβάνς στο Καζακαστάν.

Στοιχημάτισε στο επόμενο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την in2bet και πάρε το 100% της πρώτης σου κατάθεσης ως μπόνους εγγραφής!

Το...νέο ΑΠΟΕΛ στέλνει ενθαρρυντικά μηνύματα. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα άρχισαν να μπαίνουν σιγά-σιγά στην εξίσωση και φαίνεται εκ πρώτης ότι οι "γαλαζοκίτρινοι" θα έχουν ποιοτικό βάθος στον πάγκο τους. Συστατικό... απαραίτητο για να πετύχει μία μεγάλη ομάδα τους στόχους της.

Και με τη δύναμη του κόσμου του, οργανωμένων και μη, δημιουργείται μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα γύρω από τον... οργανισμό ΑΠΟΕΛ.

enter " "