ΑΠΟΕΛ/DEAL με Βραζιλιάνο

Close
ΑΠΟΕΛ/DEAL με Βραζιλιάνο

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρόνου Βραζιλιάνου ακραίου Χουάρεζ Τζούνιορ Λεάλ Γκόμες.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

H ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ...

Ο Χουάρεζ έχει παραστάσεις απο πολλά Ευρωπαικά πρωταθλήματα όπως το πορτογαλλικό, το ελληνικό με τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το 2016-17 και του Ισραήλ όπου αγωνίστηκε αρκετά χρόνια. Πέρυσι αγωνιζόταν στη Βραζιλιάνικη Σάο Χοσέ. Καλωσορίζουμε τον Χουάρεζ και ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνων Σεβέρης δήλωσε: « Τον Χουάρεζ τον είχα βάλει στο μάτι πρίν 6 χρόνια αλλά δεν έγινε κατορθωτό να συνεργαστούμε τότε. Να όμως που η μοίρα τα έφερε έτσι και φέτος με μεγάλη χάρα τον έχουμε στον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για έμπειρο, ολοκληρωμένο και πολυσύνθετο ακραίο. Η ποιότητα του σαν παίκτης είναι δεδομένη και αναμένουμε πολλά απ αυτόν»

Απο τη μεριά του ο Χουάρεζ Τζούνιορ δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την έλευση μου στον ΑΠΟΕΛ. Μια νέα πρόκληση για μένα σε ένα νέο πρωτάθλημα. Νιώθω πανέτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Με το υλικό που έχει η ομάδα μπορούμε να φτάσουμε πολυ ψηλά και να πετύχουμε κάτι πολύ καλό»