(ΑΠΟΕΛ)/Δύο ντέρμπι, το ίδιο λάθος

(ΑΠΟΕΛ)/Δύο ντέρμπι, το ίδιο λάθος

Στα δύο εκτός έδρας ντέρμπι μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, το ΑΠΟΕΛ έκανε το ίδιο λάθος. Μπήκε στους αγώνες νωθρά, χωρίς νεύρο, ένταση και πάθος, προσεγγίζοντάς τους με μια συμπεριφορά που τελικά του κόστισε. Τόσο απέναντι στην ΑΕΚ όσο και κόντρα στην Ανόρθωση, η εικόνα που παρουσίασε ήταν τέτοια που τον έφερε δίκαια πίσω στο σκορ. Και όταν σε Αρένα και «Αντώνης Παπαδόπουλος» βρίσκεσαι πίσω στο σκορ από το ημίχρονο, οι πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα περιορίζονται σημαντικά.

Μπόνους Εγγραφής €300 + freebet €50
Η Winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Winmasters.

Ένα ΑΠΟΕΛ χωρίς ένταση απέναντι σε ομάδες που είχαν μεγαλύτερη δίψα και κίνητρο. Πόσο μάλλον χθες, απέναντι σε μια Ανόρθωση που έπαιζε τα ρέστα της, έχοντας ήδη χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της. Οι γαλαζοκίτρινοι εμφανίστηκαν σαν να ήταν το απόλυτο φαβορί και σαν να μπορούσαν να «χτίσουν» τη νίκη μέσα από την αγωνιστική τους ανωτερότητα.

Πρόκειται για μια εντελώς λανθασμένη αγωνιστική προσέγγιση, με το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης προφανώς να ανήκει στην τεχνική ηγεσία. Τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν δεν αφήνουν περιθώρια για επανάληψη των ίδιων λαθών. Αν ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν αλλάξει άμεσα την εικόνα και τη νοοτροπία της ομάδας, τότε θα διαπιστώσει πολύ σύντομα ότι η διάκριση για το ΑΠΟΕΛ θα μετατραπεί σε ανέφικτο στόχο.