Το ΑΠΟΕΛ δεν διεκδίκησε τυχαία τον τίτλο μέχρι την προτελευταία αγωνιστική. Είχε την ομάδα για να κόψει πρώτη το... νήμα. Κι αν οι Μακέντα και Μπεν έκαναν τη διαφορά, ενδεχομένως το ΑΠΟΕΛ να είχε επιστρέψει στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος. Αμφότεροι ξεκίνησαν καλά, αλλά μέχρι εκεί. Για διάφορους λόγους.
Όταν με το καλό οι του ΑΠΟΕΛ καταλήξουν στον "εκλεκτό" για την άκρη του πάγκου, στη συνέχεια θα δοθεί ιδιαίτερο... βάρος στην απόκτηση ακραίου επιθετικού και στράικερ. Εάν και εφόσον το ΑΠΟΕΛ "πετύχει" σε αυτές τις δύο μεταγραφές, αυτομάτως θα ανέβει επίπεδο η ομάδα.
Και οι ΑΠΟΕΛίστες περιμένουν ότι αυτό το... δίδυμο θα βρεθεί εγκαίρως για να μπορέσει να κάνει τη διαφορά από το ευρωπαϊκό οδοιπορικό.
