Αποκαλυπτικές πληροφορίες/Τι είπε ο VAR (Θεουλή) στους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ

Close
Αποκαλυπτικές πληροφορίες/Τι είπε ο VAR (Θεουλή) στους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ

Πλούσιος ο απόηχος μετά το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Η ιστοσελίδα μας κατέχει σημαντικές πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πως ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή-υπεύθυνος VAR, αντιμετώπισε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ τα όσα είπε στους παράγοντες των γαλαζοκιτρίνων.

«Δεν είμασταν 100% βέβαιοι για το χέρι αφού δεν υπήρχε δεύτερη λήψη και για αυτό δεν καλέσαμε τον διαιτητή» ήταν η απάντηση που έδωσε ο κ. Θεούλη στην ερώτηση που του τέθηκε από τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο ενώ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση γιατί δεν έκανε παρέμβαση το VAR σε δυο ακόμα φάσεις που αφορούσαν αγκωνιές στους Εφραίμ και Ανουάρ.

Καμία ξεκάθαρη απάντηση δεν έδωσε ούτε ο διαιτητής του αγώνα Νικόλας Νεοκλέους, στο ερώτημα «γιατί δεν ζήτησε βοήθεια από το VAR» στην φάση που ζήτησε πέναλτι το ΑΠΟΕΛ. Ο διαιτητής σε εκείνη την φάση  έδωσε άμεσα εντολή για να εκτελεστεί το επόμενο κόρνερ. 

Το συμπέρασμα που εξάγεται πάντως είναι ότι ούτε καλή συνεργασία υπήρξε στην συγκεκριμένη φάση καθώς και σε κάποιες άλλες φάσεις μεταξύ VAR και διαιτητή ούτε ο διαιτητής ζήτησε οποιαδήποτε διευκρίνιση παρά τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ποδοσφαιριστών ότι η μπάλα κτύπησε στο χέρι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Και το ίδιο έπραξε και στις δυο φάσεις που επίσης διαμαρτυρήθηκε το ΑΠΟΕΛ για τα κτυπήματα σε ποδοσφαιριστές του. 
Οι του ΑΠΟΕΛ εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους προς τον διαιτητή και για το γεγονός ότι σε δύο περιπτώσεις δεν εφάρμοσε το πλεονέκτημα.

ΕΔΩ οι ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ την ΑΕΚ νωρίτερα στο kerkida.net

δδδδδ

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΨΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΙΚΙΝΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ  (μέσα από τα στιγμιότυπα) ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Αποβολή Ντέβι, πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ, πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

dfhfdhhfd