Ο Βαγγέλης Σάμιος δείχνει πως κάνει καλύτερη δουλειά στο ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τον Μανόλο Χιμένεθ, παρόλο που ο Ισπανός είναι ένα μεγάλο όνομα, ενώ ο Ελλαδίτης δεν είχε εργαστεί ξανά σε ανδρική ομάδα. Ποια είναι η άποψη του Βαγγέλη Κυριάκου;
"Ο κάθε προπονητής φέρνει τη δική του φιλοσοφία, θέλει να βάλει το δικό του πλάνο στην ομάδα… Ο κύριος Χιμένεθ που εννοείται είναι πολύ καλός και εγνωσμένης αξίας προπονητής μπορει να μην είχε τους παίκτες που ήθελε να εφαρμόσει το δικό του πλάνο και δυσκολεύτηκε μέχρι να βρει την κατάλληλη χημεία.
Ο κύριος Σάμιος παρόλο που δεν προπόνησε ξανά ανδρική ομάδα, έβλεπε το ΑΠΟΕΛ από κοντά για περισσότερο καιρό από τον κύριο Χιμένεθ και ίσως να είχε καλύτερη άποψη για τους παίκτες που υπάρχουν και εφάρμοσε κάποια πράγματα πιο γρήγορα", το σχόλιο του αρχηγού της Freedom24 ΕΝ Ύψωνα στο SUPER MONDAY.
Δείτε το βίντεο της εκπομπής στη Digital TV από το 14.05:
