Το ΑΠΟΕΛ πάτησε το κουμπί του "reset", έκανε πάρα πολλές αλλαγές με στόχο το 2021/22 να μην έχει καμία σχέση με την περσινή σεζόν.
Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έμεινε φυσικά στην... θέση του αφού παρουσίασε έργο και άπαντες ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά του, υπό πολύ δύσκολα δεδομένα μάλιστα.
Ο Ελλαδίτης με σοβαρότητα και αυστηρότητα προσεγγίζει την προετοιμασία, γνωρίζωντας πολύ καλά ότι οι βάσεις για μια πραγματικά καλή ομάδα, μπαίνουν το καλοκαίρι. "Είμαι αρκετά ευχαριστήμενος από αρκετά παιδιά, όχι όμως απ' όλους" δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το χθεσινό φιλικό.
Ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ έστειλε και δημόσια το μήνυμα που στέλνει στις προπονήσεις: Θέλει απ' όλους να δίνουν το 100% για την ομάδα. Αν όλοι το κάνουν αυτό, κανένας δεν θα αδικηθεί όπως συμπλήρωσε: "Θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιος με όλους".