ΑΥΤΗ είναι η προτεραιότητα στον ΑΠΟΕΛ

ΑΥΤΗ είναι η προτεραιότητα στον ΑΠΟΕΛ

Θυμηθείτε λίγο (αξίζει τον κόπο) τι είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή την περασμένη Δευτέρα ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Μιλώντας στην Digital TV και στο Summer Football Show σχετικά με τα μεταγραφικά είχε πει χαρακτηριστικά μεταφέροντας επί της ουσίας τι αποτελεί σήμερα προτεραιότητα για τον ΑΠΟΕΛ.

Και σήμερα ισχύει αυτό. Και θα ισχύει μέχρι ο Σάββας Πουρσαιτίδης καταλήξει στον εκλεκτό. Η αλήθεια είναι πως τώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων είναι στην μελέτη των υποψηφίων. Αυτό γίνεται εκ νέου καθώς δύο περιπτώσεις που είχαν μπει στο short list για διάφορους λόγους (κυρίως οικονομικούς) δεν προχώρησαν.

Όλη λοιπόν η προσοχή στραμμένη στον φουλ μπακ της δεξιάς πτέρυγας. Μπορεί να υπάρχει και ο Κλωναρίδης στο ρόστερ ο οποίος αναμένεται να έχει και αυτό τον ρόλο φέτος αλλά δεν αρκεί. Επειγεί η εξεύρεση ικανότατου παίκτη που να έχει το... στυλ του Πούρσα, όταν αυτός αγωνιζόταν!

ΑΠΟΕΛ